The Accidents – Dead Guys 7″

Review in

Musikkavisen.no

Norway

Date: 20050101

Det svenske bandet The accidents, som for ikke så lenge siden leverte et album med høyst energisk rock & roll, er nå ute med en tre spors vinyl single for å hedre gamle helter. Likte du “All time high” albumet, liker du sikkert dette her også.

Cover låter kan være så ymse, men The Accidents står til godkjent og vel så det. På denne 7″ vinylsingelen hedrer de tre artister som antagelig betyr en del for bandet. Her kjører de gjennom Buddy Holly låten “O`boy” , “I wanna be loved” signert New York Dolls medlemmet Johnny Thunders, samt svenske Eddie Meduzas “Tonight”.

Låtene blir levert med en sprudlende og energisk rock & roll, og er et godt eksempel på at coverlåter faktisk kan være morsomt. I hvertfall så lenge det blir gjort på denne måten. Skulle du være interessert i å få tak i et eks, kan du gå inn på siden til Bootleg Booze, www.bootlegbooze.com, eller www.rockalliance.net . Men vær rask, for vinylsinglene blir ikke trykket opp i alt for mange eks. En stor takk til dette selskapet som fortsatt holder liv i vinylen. Passer ypperlig sammen med mye av den rocken de gir ut.
Written by: Bård Brandt
0

Your Cart