Mensen – Ready To Go 7″

Review in

R.O.C.K. Magazine

Norway

External link --->

Oslobandet Mensen som i en årrekke har spilt sin punkrock på utallige klubber rundt i mellom-Europa legger i disse dager ut på avskjedsturné, Fuckwell Tour, og forhåpentlig legger de inn en konsert i Oslo som det definitive punktum. Besetningen er noe forandret siden forrige utgivelse og bandet er nå to jenter og to gutter. I anledning turnéen har gruppa gitt ut singelen Ready To Go med Deadbolts Down The Road som b-side.

Ready To Go er skrevet av frontkvinne Mary Currie og låta er det nærmeste vi i 2004 kommer 74-utgaven av Suzi Quatro. Dette er fengende punkpop, stappa med energi og viser en kvartett som er skikkelig samspilt og med musikere med teknikken i orden. Gitarsoloen høres ut som en blanding av Chuck Berry, Johnny Ramone og Eddie Van Halen.

En klassisk vinylsingel dette, b-siden er bare litt svakere enn a-siden og skriver vi låttitlene i ett blir det jo Ready To Go Down The Road. Mensen gleder seg nok til turnéen, og det gjør nok også fansen i bakgatene i Berlin, München, Wien, Köln, Dresden, Frankfurt osv.
Written by: Dag Bøgeberg
0

Your Cart