Bad Machine / V8 Wankers – Split 7″

Review in

Musikkavisen

Norway

Date: 20050101

Dette er nok en høyst energisk vinylplate fra Bootleg Booze Records. Bad Machine og V8 Wankers leverer punk rock i samme heseblesende tempo som coveret gir inntrykk av.

Førsteinntrykket jeg fikk når jeg så coveret på denne singelen, var at dettte her var opptak far et dragrace stevne. På coveret er det bilder av gode gamle klassiske dragstere som en illustrasjon på den actionfylte musikken til disse to banda. Hvis du fra før av har fått med deg skivene til The Accidents, så vet du at det kommer mye høyst energisk rock fra Bootleg Booze.

Siden dette er en splitt singel av god gammel standard, så er det innlysende at banda har en side hver å boltre seg på. Begge gjør unna to låter hver, og Bad Machine gjør det hele unna på rundt fem minutter , og V8 Wankers klokker inn to spor på rundt seks minutter. Nærmeste sammenligningspunkt må være Motörhead av litt eldre dato. Banda leverer ikke noe nytt og revolusjonerende, men kommer greit unna med det de gjør. Bootleg Booze skal i hvertfal ha cred for å ikke fore oss med unødvendige power ballads. Her er det høyt tempo fra begynnelse til slutt.

Man anbefales å spille plata høyt slik rock skal. Og for dere som er ukjente med håndtering av god gammel vinyl, står det på coveret at plata skal spilles på et stereoanlegg med stift på spilleren for å unngå skade på skiva. Prøv med andre ord ikke å dytt den i cd.spilleren. Logg deg også inn på www.bootlegbooze.com og sjekk ut om det er flere eks igjen av denne energiske vinylsingelen.
Written by: Bård Brandt
0

Your Cart